Vernieuwd parcours en E-MTB klasse

Op 7 juni 2020 wordt de Montferland MTB Marathon georganiseerd in ’s-Heerenberg. Deze marathon kent drie afstanden (50km, 75km en 100km) met zo’n 900 hoogtemeters per ronde! Het is een uitdagende route, waarbij ook de vernieuwde delen van het MTB-parcours in het Bergherbos zullen worden meegenomen.

Wielerfestival Montferland streeft naar een breed deelnemersveld. Zowel wedstrijdrenners als recreanten zijn van harte welkom. Dit jaar wordt er ook een klasse voor deelnemers met een elektrische mountainbike (E-MTB) toegevoegd!

Het festivalterrein en start/finish bevinden zich bij het hoofdkantoor van Specialized. Daar kunnen de deelnemers en het publiek genieten van muziek, eten en drinken.

Het is één van de mooiste marathons van Nederland. Aangevuld met Achterhoekse gezelligheid en ons ‘abonnement’ op mooi weer, gaan we er ook in 2020 een topdag van maken!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone