FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
Logo WFM 2013
Foto's
Facebook Twitter

Combiklassement

 

Algemeen


Je kunt je per 1 februari 2016 inschrijven voor zowel de Montferland Cross Country wedstrijd op zaterdag 4 juni als de Montferland MTB Marathon op zondag 5 juni.

 

LET OP: KNWU licentiehouders schrijven voor de Cross Country in via de KNWU site!Van beide wedstrijden maken we een apart klassement op. Echter wordt er ook een combinatieklassement opgesteld. Dit wil zeggen dat we de tijden van beide wedstrijden per afstand op zullen tellen. Er zijn dus twee combinatieklassementen voor mannen -40, mannen +40 en voor vrouwen:

 

 1. Prins / Prinses Klassement
  Dit is een optelsom van de 75 minuten wedstrijd van zaterdag + de 70 kilometer wedstrijd van zondag.
 2. Koning / Koningin Klassement
  Dit is een optelsom van de 120 minuten wedstrijd van zaterdag + de 105 kilometer wedstrijd van zondag.

 

NB: Voor deelnemers die meedoen aan de korte Cross Country wedstrijd en de lange MTB Marathon (of andersom) wordt geen combiklassement opgemaakt.Wil je meedoen in het combi-klassement, schrijf je dan in voor beide wedstrijden. Wij zullen deelnemers die aan beide wedstrijden meedoen automatisch toevoegen aan het combi-klassement. Omdat we verwachten snel vol te zitten op zondag is het raadzaam om je snel in te schrijven!

 

Vette prijzen van Specialized

 

Deelnemers aan het combiklassement verdienen iets extra's. Daarom heeft Specialized mooie prijzen beschikbaar gesteld! Deze staan los van het prijzengeld dat bij de afzonderlijke wedstrijden gewonnen kan worden. De prijzen gaan naar de beste drie mannen en de beste drie vrouwen. Wat je kunt winnen:

 • 1e plaats: Specialized Fast Trak 29 banden (winkelwaarde €69,80)
 • 2e plaats: Specialized MTB Airtool Mini Pomp (winkelwaarde €21,90)
 • 3e plaats: Specialized EMT Micro Tool (winkelwaarde €13,90)

 

 

Dubbel deelnemen, dubbel genieten


Deelnemers aan de combinatiewedstrijd kunnen genieten van de gezelligheid en het feestje na afloop van de Cross Country, maar ook voordelig gebruik maken van een hotel- of camping-arrangement voor overnachting in de nabije omgeving. Speciaal voor deelnemers aan het Montferland Wielerfestival zijn er twee arrangementen beschikbaar gesteld:

 

 1. Camping standplaats bij 't Peeske (Beek). All in prijs: 1 persoon € 13,-, 2 personen € 19,-; volgende personen € 4,-pp. Zie site ’t Peeske voor verdere details.
 2. Hotel overnachting bij Hotel de Lantscroon in ’s Heerenberg of ’t Heuveltje in Beek voor de speciale WFM-prijs van € 79,- per tweepersoons kamer, inclusief ontbijt.LET OP: Deelnemers dienen zelf een reservering te doen bij de campingeigenaar / hoteleigenaar! Als je bij je reservering vermeldt dat het om het Wielerfestival Montferland-arrangement gaat, dan zal de eigenaar bij het afrekenen de korting toepassen.

 

Extra korting op vertoon van je transponder


Daar bovenop krijgen combi-deelnemers een extra korting van € 4,- voor een campingplaats en € 10,- voor een hotelovernachting op vertoon van je transponder. Meld je hiervoor bij de inschrijving van de MTB Marathon op zondagochtend.

Het fietsweer in Montferland