FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
Logo WFM 2013
Foto's
Facebook Twitter

Geen Wielerfestival Montferland in 2017


Helaas moet de Stichting Wielerfestival Montferland bekend maken dat er in 2017 geen Wielerfestival Montferland georganiseerd zal worden. Het bestuur van de stichting is er helaas niet in geslaagd om vervanging te vinden voor enkele sleutelposities in de organisatie, die vrij waren gekomen.


Dit betekent dat door de stichting niet de Mountainbike Marathon, het grote succesnummer van de afgelopen edities georganiseerd zal worden. De Mountainbike Marathon zou in 2017 aanvankelijk de status van Nederlands Kampioenschap krijgen.


Wielerfestival Montferland was een initiatief van de gemeente Montferland. In de eerste jaren bestond het festival uit vele kleine deelevenementen in hetzelfde weekend. De laatste jaren werd het aantal deel evenementen terug gebracht en werd in enkele grotere events jaarlijks een totaal van zo’n 2000 deelnemers naar Montferland getrokken.


Het bestuur hoopt dat de stichting de komende jaren een rol kan spelen in het faciliteren van andere wielersport evenementen in wielergemeente Montferland, waar in 2017 ook de Nederlandse Kampioenschappen wielrennen op de weg plaats zullen vinden.


Wielerfestival Montferland bedankt alle partners die het evenement de afgelopen jaren mogelijk hebben gemaakt.


De Gemeente Montferland bekijkt intern nog of er mogelijke alternatieven zijn om de MTB Marathon door te  zetten.

 

 

Promovideo Wielerfestival Montferland

 

 

 

powered by

 

 

Wil jij niets missen? Volg ons dan ook op:

Wielerfestival Montferland 2016
Het fietsweer in Montferland