FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
Logo WFM 2013
Foto's
Facebook Twitter

 Wielerfestival Montferland Jeugdfietsen


Kanjers voor Kanjers Jeugd MTB Clinics: samen fietsen is hartstikke cool! Kinderen kennis laten maken met de fietssport. Dat is het doel van de Jeugd Mountainbike Clinics. Elk jaar organiseert Kanjers voor Kanjers in de regio een reeks Jeugd Mountainbike Clinics. Ervaren instructeurs leren enthousiaste kinderen vanaf zes jaar de fijne kneepjes van het vak. Bijvoorbeeld hoe je je handig over een modderpad fietst, een boomstronk ontwijkt of een hellinkje neemt. Wees erbij, want fietsen is cool! Voor de Jeugd Mountainbike Clinics moet van tevoren ingeschreven worden.

 

We werken al jaren met een voorinschrijving zodat we in het weekend weten in welke clinic hoeveel kinderen aanwezig zijn. Op de dag zelf inschrijven is ook nog mogelijk maar dan kan het zijn dat (wanneer je zelf niet over een fiets en helm beschikt) je teleurgesteld wordt, omdat alle fietsen weg zijn.

 


Stuur een mail met als onderwerp "Wielerfestival" en de volgende gegevens naar jeugdclinics@skvk.nl :

  • Voor- en achternaam
  • Leeftijd
  • Lengte
  • Wel of geen eigen helm?
  • Wel of geen eigen MTB?
  • Voorkeur voor de zaterdag of zondag?

 


 

Kinderen dicht bij huis blij maken. Dát is wat Kanjers voor Kanjers voor ogen heeft. Want ook in de Achterhoek zijn er kinderen die niet, of onvoldoende in staat zijn om te spelen en sporten. Kinderen waar van je weet dat ze thuis bijna nooit iets extra’s krijgen, omdat er nauwelijks geld is. Een kind dat langdurig ziek is, kinderen met een beperking, kinderen die om wat voor reden niet thuis kunnen wonen of geen kind kunnen zijn.

Wielerfestival Montferland steunt dit goede doel van harte! 

Het fietsweer in Montferland