FotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFotoFoto
Logo WFM 2013
Foto's
Facebook Twitter

Kanjers voor Kanjers


Inleiding

Kanjers voor Kanjers is in april 2009 opgericht. De succesvolle organisatie van een veldtoertocht voor het goede doel in 2008 heeft ons doen besluiten een stichting op te richten die jaarlijks een evenement organiseert voor een specifieke doelgroep. Omdat de deelnemers organisatie en vrijwilligers wat ons betreft Kanjers zijn met een grote K, én omdat de doelgroep kinderen met iets extra's ook absolute Kanjers zijn, werd de naam snel bedacht: Kanjers zetten zich in voor Kanjers: Kanjers voor Kanjers!

 

Ons doel: kinderen dicht bij huis blij maken

Kanjers voor Kanjers zet zich in voor kinderen in de Achterhoek die niet in staat zijn om te spelen en te sporten. Kinderen waarvan je weet dat ze thuis bijna nooit iets extra's krijgen, omdat er nooit geld is. Een kind dat langdurig ziek is, kinderen met een handicap of kinderen die uit huis geplaatst moeten worden. Voor deze kinderen zoeken wij naar een oplossing, zodat ook zij met plezier kunnen bewegen. Want niets geeft meer voldoening dan de zon die doorbreekt op het gezicht van een kind.

 

Wat maakt stichting Kanjers voor Kanjers zo bijzonder?

De stichting levert een bijdrage aan projecten in de Achterhoek, die het welzijn van het kind bevorderen en/of ondersteunen. Iedereen in de Achterhoek kan bij ons terecht. Elke aanvraag die te maken heeft met het welzijn van kinderen. Geen subsidie? Geen geld? Onbereikbare wensen? Wij denken graag mee!

 

Onze werkwijze

Kanjers voor Kanjers geeft geen geld. Wij realiseren projecten. Dat houdt in dat wij geen geldbedrag beschikbaar stellen, maar dat wij er voor zorgen dat een project steunen door middel van het schenken van materialen. Op deze manier hebben wij garantie dat onze bijdrage ook goed besteedt wordt.


Voor meer informatie: Kanjers voor Kanjers

 

Het fietsweer in Montferland