SamenOm Challenge

10 juni 2018
Een dag vol keuzes, plezier én samen op de fiets!

De SamenOm Challenge is een initiatief van Alliander en Wielerfestival Montferland.
Duurzame Mobiliteit wordt steeds belangrijker. Als organisatie kun je er niet meer omheen. Ook bij Alliander werken we aan Duurzame Mobiliteit, bijvoorbeeld door fietsen te stimuleren. En om fietsen nóg meer onder de aandacht te brengen gaan we op 10 juni dus ‘samen om fietsen’ tijdens de SamenOm Challenge.

SamenOm staat voor: samen fietsen, slim met energie omgaan en meer gebruikmaken van Duurzame Mobiliteit. Het mooie van deze challenge is dat starters én gevorderden welkom zijn. En dat je zelf bepaalt op welk soort fiets je deze challenge fietst. Ambassadeur van SamenOm is Marcel Beukeboom: Dé klimaatgezant van Nederland.

Doelstelling is om samen met Alliander de handen ineen te slaan om ‘samen slimmer en groener’ te reizen en vaker voor de fiets te kiezen in plaats van (zonder nadenken) de auto, zakelijk én privé. Zo maken we samen een grote stap richting duurzame mobiliteit.

Onderdelen

We gaan ervan uit dat de teams naast de regelmatigheidsrace ook de ‘real life adventure’ toertochten rijden. Alles bij elkaar leg je dan al snel meer dan 100 kilometer af.

Als groep ‘slim je energie gebruiken’ helpt je verder! Na afloop geniet je uiteraard van het Finish Festival bij Specialized, met bike expo, een heerlijk buffet, hersteldrank en muziek.

Begeleiding uit de wielerwereld

Meerdere Alliander-teams zijn al hard aan het trainen om een topprestatie neer te zetten. Zij doen dit onder begeleiding van vooraanstaande captains uit de wielerwereld. Maarten Ducrot, Steven Rooks en Lizzy Witlox zijn de namen die al zijn vastgelegd.

Doe je mee?

We willen dat zoveel mogelijk bedrijven zich bij ons aansluiten. Hoe gaaf zou het zijn als jouw organisatie op 10 juni óók aan de start staat. Alliander kan je ondersteunen met het verzorgen van een fietsclinic  en we faciliteren ook jouw bedrijf op 10 juni. Melden kan via contactpersoon Bas Woudt (06-46701022) of via info@wielerfestivalmontferland.nl

 Aanmelden

Meedoen? Stem binnen je eigen organisatie af wie er mee doet en meld je aan bij Bas Woudt,  contactpersoon van Alliander (bas.woudt@alliander.com). De officiële inschrijving kan na ontvangst van een Promotiecode voor je bedrijf via de SamenOm inschrijfbutton. Hier geef je aan voor welk onderdeel, onder welke naam etc. Zorg ervoor dat alle teamleden beschikken over een vergelijkbaar prestatieniveau.

De kosten van de challenge bedragen € 60,- per deelnemer. Dit is inclusief, koffie en koek vooraf, buffet na afloop, Specialized bike expo, Finish Festival en Mylaps startnummer.
Heb je nog vragen?

Mail dan naar info@wielerfestivalmontferland.nl

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone